Cebulka marynowana złota OLE!

Lubisz niebanalne połączenia? Cebulka marynowana złota OLE! kusi zapachem i wyrazistym smakiem. Raz spróbujesz, a zostanie z Tobą na dłużej!

Cebulka marynowana złota OLE! jest przepysznie chrupiąca. Swój niebanalny smak zawdzięcza ona odpowiednio dobranej kompozycji przypraw. Jej przyciągający wzrok, złoty kolor to tylko preludium do wyjątkowych doznań smakowych.

Daj się przenieść w wyjątkowy świat warzywnych przysmaków OLE!

Cebulka marynowana złota doskonale smakuje zarówno na zimno- bezpośrednio po wyciągnięciu ze słoika, ale także może być elementem bardziej złożonych dań. Zastosowań tego produktu w kuchni jest wiele. Doskonale sprawdzi się jako element oryginalnych przekąsek: koreczków czy kanapeczek. Wzbogaci ona smak ulubionych sałatek, ale także doskonale komponuje się z daniami mięsnymi.

Z jej pomocą wyczarujesz w swoim domu kulinarne arcydzieła. Wypróbuj koniecznie przepis na Sznycle z sosem pieczarkowo-tymiankowym ze złotą, marynowaną cebulką OLE! (https://bit.ly/3JhfKJj)l ub oryginalne Stir fry z brokułami i Cebulką marynowaną złotą OLE! ( https://bit.ly/3w8c0WZ)

 

PRZEPIS:

Tosty z roladami z łososia z serem kozim i cebulką

Składniki:
• tosty
• rolada z sera koziego
• łosoś wędzony w plastrach
• zielone pesto
• Cebulka złota marynowana OLE!

Chlebek wstawiamy do tostera. W tym czasie, delikatnie oddzielamy płaty łososia. Kładziemy na niech serki podłużne, pesto zielone, cebulkę i zawijamy za pomocą wykałaczki.