Hochland Sielski – wybór z korzyścią dla natury!

W jednym z najczystszych rejonów Polski zwanym Zielonymi Płucami Polski powstaje wyjątkowy ser żółty Hochland Sielski! W polskich, rodzinnych gospodarstwach krowy dają wysokiej jakości mleko, które jest jego pyszną podstawą.

Nowość Hochland wyróżnia nie tylko pochodzenie, wyśmienity smak, lecz także jedyne na rynku zamknięcie na funkcjonalny rzep, dzięki któremu pyszny ser na dłużej zachowuje świeżość. Przyjazne środowisku opakowanie można wykorzystać później także do innych celów! Nowa linia serów żółtych Hochland z Zielonych Płuc Polski to najdoskonalsze połączenie pysznego smaku z wygodą i filozofią zero waste. Prosto, pysznie, wygodnie, a przy tym nowocześnie i z troską o środowisko naturalne! Bo kiedy my jesteśmy dobrzy dla natury, natura jest dobra dla nas – wyśmienite sery Hochland Sielski są tego najlepszym dowodem.

 

 

Jakość z Zielonych Płuc Polski

 

Sery Hochland Sielski swój niezwykły, bogaty smak i jakość zawdzięczają przede wszystkim miejscu, w którym są produkowane. To najczystsze i bogate przyrodniczo tereny zwane Zielonymi Płucami Polski. Między innymi tam, w rodzinnych gospodarstwach dbających o dobrostan zwierząt i środowisko naturalne, krowy dają pyszne mleko, z którego powstaje wyśmienity żółty ser Hochland Sielski.

 

Tak smakuje sielskość!

 

Beztroskich chwil cieszenia się idealnym smakiem doświadczy każdy, kto choć raz spróbuje jednego z trzech rodzajów sera Hochland Sielski. Hochland Sielski Klasyczny to delikatnie słodki, sprężysty ser z dziurami – ta klasyka nie nudzi się nigdy.  Hochland Sielski Śmietankowy podbije serca wszystkich miłośników łagodnych, aksamitnych smaków i kremowych konsystencji. Z kolei Hochland Sielski Wędzony łączący w sobie owocową nutę z naturalnym wędzeniem dymem olchowym.

 

Kupujesz – przechowujesz – nie marnujesz!

 

Opakowania serów Hochland Sielski z unikalnym, jedynym takim na rynku zamknięciem na rzep, pomagają w realizacji idei zero waste i domowej edukacji w zakresie ekologii – idealna świeżość sera zachowana na dłużej to najlepszy argument do tego, by nie wyrzucać żywności.

Dzięki szczelnemu zamknięciu, mogą posłużyć np. do przechowania kanapek na drugie śniadanie, mrożenia owoców czy grupowania drobnych rzeczy w domu, jak paragony czy drobne akcesoria w pokoju dziecka. Opakowania serów Hochland Sielski zostały stworzone zgodnie z ideą zrównoważonego rozwoju. Podczas ich produkcji ograniczono bowiem zużycie plastiku o ponad 30%! Dodatkowo elementy takie jak tacka są całkowicie przeznaczone do recyklingu i mogą być ponownie wykorzystane.

 

Proste rozwiązania są najlepsze! Pyszne, naturalne smaki, najwyższa jakość, tradycja w nowoczesnym wydaniu z ogromnym szacunkiem do natury – Hochland Sielski to smak beztroskich chwil i mądry wybór z korzyścią dla natury!