Komtur z Browaru Gościszewo – Piwo o czarnym charakterze, ale szlachetnym smaku. Warzone przy Szlaku Zamków Gotyckich, z historią Zakonu Krzyżackiego w tle. Pełne w smaku piwo z nutą słodyczy i aromatami palonej kawy, czekolady oraz pumpernikla. Świetnie pasuje do mięs w ciężkich sosach, a także deserów. Aby w pełni docenić jego walory, przestrzegaj wskazanej na etykiecie temperatury podawania. Brązowy medalista w kategorii Ciemny Mocny Lager w konkursie Good Beer 2018.
Good Beer – jedyny otwarty profesjonalny konkurs piw w Polsce odbywający się pod czujnym okiem Rafała Kowalczyka – znanej osobistości sceny piwnej. Wszystkie zgłoszone piwa poddane są wnikliwej ocenie znawców złocistego trunku. W konkursie biorą udział tylko i wyłącznie piwa wyprodukowane z udziałem minimum 50% surowca słodowanego (w związku z tym nie ocenia się radlerów ani miksów piwnych). Wygrywają zarówno małe, rzemieślnicze browary jak i światowi potentaci. Nie ma w nim przegranych, gdyż upubliczniane są tylko miejsca medalowe. Medal Good Beer to gwarancja najwyższej jakości piwa. Pełne wyniki konkursu dostępne są na stronie www.goodcontest.pl