Pieczarki marynowane z marchewką i cebulą OLE! – dla najbardziej wymagających podniebień

Odkryj wyjątkowy, grzybowy dodatek do wielu dań – marynowane Pieczarki OLE! z dodatkiem marchewki i cebuli. Całość gwarantuje potrawie niepowtarzalny smak. Przekąska została starannie zamknięta w poręcznym słoiczku, dzięki czemu jest gotowa do użycia zawsze, gdy masz na nią ochotę.

Pieczarki marynowane z marchewką i cebulką OLE! oferują nie tylko wyjątkowy smak, ale także nieograniczone możliwości kulinarne. Ich szerokie spektrum zastosowań sprawia,
że są niezastąpione w różnorodnych kompozycjach kulinarnych. Możesz używać ich jako dodatek do dań mięsnych czy rybnych, nadając im wyjątkowego charakteru i głębi smaku. Możesz również podać je jako samodzielną przekąskę na imprezach i spotkaniach ze znajomymi. Ich intensywny smak i chrupkość będą z pewnością docenione przez Twoich gości.

 

Pieczarki OLE! to gwarancja najwyższej jakości. Starannie wyselekcjonowane grzyby, marchewka i soczysta cebula są starannie marynowane w aromatycznej zalewie z subtelną nutą gorczycy.

Odkryj smak, który zadowoli nawet najbardziej wymagające podniebienia

Poznaj inspiracje z wykorzystaniem Pieczarek OLE!, które dostępne są w PRZEPIŚNIKU OLE!. Zaskocz Twoich znajomych serwując Śledzie z Pieczarkami marynowanymi z marchewką
i cebulą OLE! i miechunką: https://bit.ly/432jGH8.

 

PRZEPIS: Panini zapiekane ze szpinakiem, mozzarellą z Pieczarkami marynowanymi z marchewką i cebulą OLE!

Składniki:

  • 2 bułki typu ciabatta
  • 1 opakowanie mozzarelli
  • plasterki szynki (opcjonalnie)
  • garść świeżych liści szpinaku
  • musztarda
  • 2 łyżki Pieczarek marynowanych z marchewką i cebulą OLE!
  • 1 łyżka masła
  • Pomidor

 

Bułki przekrawamy na pół. Górę bułki smarujemy masłem, drugą część musztardą. Pieczarki kroimy na plasterki i podsmażamy na oleju. Do środka panini wkładamy plasterki pieczarek, mozzarelli, liście szpinaku, plasterki szynki i pomidora. Kanapki zapiekamy, aż ser się rozpuści. Podajemy na ciepło lub zimno.